Apetyt na Meksyk
Przed nami kulinarna podróż, w czasie której Magdalena Keller-Bigda, autorka bloga „apetycznie-klasycznie.pl”mieszkająca przez ponad dwa lata w Meksyku, odkrywa prawdziwe meksykańskie potrawy, zarówno te tradycyjne, jak też nowoczesne. W książce znajdziemy przepisy na potrawy podawane w eleganckich restauracjach, a także te ze zwykłych barów, przydrożnych stoisk czy przyrządzane w meksykańskich domach. Oprócz przepisów poznamy ciekawostki kulinarne oraz wybrane meksykańskie warzywa i owoce popularne w Meksyku, a nieznane w Polsce. To kuchnia niezwykle urozmaicona, kolorowa, aromatyczna i zaskakująca, która dostarcza niezapomnianych wrażeń.
Książka w ofercie sprzedaży:
https://www.psychoskok.pl/produkt/apetyt-na-meksyk/
https://tylkorelaks.pl/963-apetyt-na-meksyk.html
Opinie, recenzje:
http://www.kulturalnerozmowy.pl/2021/10/rozmowa-o-ksiazce-magdalena-keller.html
http://dlalejdis.pl/artykuly/apetyt-na-meksyk-recenzja
https://sztukater.pl/ksiazki/item/38086-apetyt-na-meksyk.html